Ett hushåll. En avgift

Det lokala friskvårdsgymmet i Östertälje för hela familjen

På SportsClub EAST har vi inga gruppträningspass. Vi har heller inga nivåer av medlemskap. Vi är ett mindre, lokalt gym med professionell utrustning och en avgift för hela hushållet. Just det, alla i familjen tränar för en och samma kostnad.

Med ett passerkort system så kommer man och går som man vill. Från tidig morgon till sen kväll. Vare sig man vill lyfta vikter, använda motionsredskap eller köra ett cross fit pass.

Vi är vad vi skulle vilja kalla ett exklusivt och lättillgängligt, lokalt alternativ till de stora kommersiella gymmen. För vi som driver gymmet gör det ideellt för att själva ha ett bra gym att träna på tillsammans med andra i närområdet. Utan att trängas.

Kort sagt, ett gym för hela familjen från ungdomar till pensionärer som vi alla delar och tar hand om tillsammans. Vilket också betyder att man har ett eget ansvar för att städa upp och se till att träningsreglerna efterlevs- både av dig själv och andra.

 

Corona regler:
– Alla MÅSTE tvätta händerna med tvål och vatten direkt vid ankomst
– Sprita av utrustningen efter användning
– Håll avstånd och undvik att träna på väl använda tider, exempelvis direkt efter jobbet
– Max 8 personer i lokalen
– Kom gärna ombytt (glöm inte att ta med inneskor!) och duscha hemma

Allmäna regler:
– Alla medlemmar plockar upp vikter efter användning och städar upp efter sig. Träning sker under eget ansvar och gymmet ska hållas snyggt och prydligt.
– Använd medtagna inomhusskor- inga smutsiga skor innanför sko gränsen (skadar löparband och andra maskiner).
– Endast medlemmar (hushållet) är tillåtna i lokalen, ej kompisar o s v. Bryter man mot detta riskerar man avstängning.
– Ungdomar upp till 15 års ålder behöver ha en förälder eller annan äldre medlem med sig som tar ansvar
– Vi rekommenderar även att man försöker hitta lite ”udda” tider att träna på så att det inte blir för trångt i lokalerna
– Dämpat ljud vid träning för grannsämjan d v s ej hög stereo, inga tunga vikter i golvet o s v: 06-09 (gärna något längre på helger) och 21-23 på kvällen